Kom til besøgsdag om skolestart

Vi har besøgsdag om skolestart 2021 tirsdag den 22. september 2020 kl. 16.30.

Snart starter indskrivningen til skolestart 2021 i Randers Kommune. Korshøjskolen vil gerne invitere jer på en besøgsdag, så I kan se, hvad vi kan tilbyde jeres børn i indskolingen her hos os.

Vores afsæt er et fagligt godt fundament og et tæt forældre samarbejde.

Vi er en skole med 0-9. klasse. Vi har små klasser på de fleste årgange. Vi har gode udearealer til aktive skoledage og en spændende SFO.

Vi har "besøgsdag" for alle interesserede tirsdag den 22. september kl. 16.30-18.00. Her er I velkomne til at besøge skolen/SFO. Vi vil give information, byde på lidt at drikke, lave en lille rundvisning og beskrive en skoledag.

I har sammen med børnene mulighed for at gå lidt rundt og se skolen selv og evt. møde nogle af de kommende klassekammerater.

Vi håber I vil bruge tid på at besøge os, og der er mulighed for at stille spørgsmål til personalet. Har I brug for information tidligere, er I velkomne til at ringe 89 15 47 12.

Ud fra vejledninger om COVID-19 vil vi tage diverse forholdsregler.